Nuci umplute

de Laly in Prajituri, 6 Aug 2010 | 13749 vizualizari

 

Sa stiti ca nucul meu n-a fost altoit,asa ca a facut niste nuci mai micute.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 ceasca de unt
  • 1 ceasca de zahar
  • 2 oua
  • 3 cesti de faina
  • esenta de vanilie
  • Crema:
  • 150 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 150 gr nuci macinate fin
  • arome dupa gust
  • zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Se freaca untul pentru a se inmuia.Se adauga zaharul si vanilia si se freaca pana se obtine o crema spumoasa.

Se adauga ouale batute si faina.Trebuie sa rezulte un aluat potrivit de tare,cu care se vor umple formele de nuci.Se coc pe aragaz pana capata o culoare usor aurie.

Crema: se freaca untul cu zaharul,apoi se adauga nucile maruntite si aromele.Dupa ce s-au racit nucile,se vor umple cu crema,cu ajutorul unei lingurite si se vor uni cate doua (se pot umple nucile si cu dulceata,crema finetti,sau cu ce va place).

Se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat